Gustavshill Handelsträdgård, Färingsö

Om du tar en tur till natursköna Färingsö i Ekerö kommun, Stockholm, kommer du till Gustavshill Handelsträdgård. Idag består handelsträdgården av cirka 12,000 kvm växthus som behöver rätt värme för att du året om ska i lugn och ro kunna strosa omkring bland alltifrån blommande krukväxter till fruktträd och buskar.

– Vi är otroligt nöjda med det engagemang och den kunskap Biovärme Sverige visade upp när vi installerade vårt nya värmesystem, säger Rolf Gustafsson VD för Gustavshill handelsträdgård AB.

När den gamla oljepannan stängdes av för gott installerade Gustavshill Handelsträdgård en ETA VR 500kW med sex meter fjäderomrörare och en tio kubik ackumulatortank som hjälper till med värmeförsörjningen av hela handelsträdgården. Biovärme Sverige gjorde hela installationen i pannrummet, levererade skorsten samt kopplade ihop det nya värmesystemet med det befintliga för bästa effekt.

– Vår ETA-panna fungerar väldigt bra. Vi har ingen andra upplevelser än positiva. Framförallt upplever jag att Biovärme Sverige verkligen vill att det ska fungera, säger han.

 

 

 

Lösning

  • ETA VR 500kw

  • Flisförråd

  • Byggnad för pannrum