Om oss

Karta på drygt 900 anläggningar vi levererat i Sverige

Din värme, vår passion

Med hög kompetens skapar Biovärme Sverige AB driftsäkra och funktionella värmeanläggningar baserat på ditt värmebehov. Vi har exklusiv försäljningsrätt på ETA-pannor som är en av Europas ledande biobränslepannor. Sedan 2010 har vi levererat över 1200 anläggningar till kunder i Sverige som idag kan njuta av en bekymmersfri uppvärmning.

Hjälp hela vägen

För att uppnå bästa funktion och driftförhållanden finns vi med dig genom hela processen och erbjuder dig hjälp med rådgivning, projektering, installation och support.

Vi har valt ut marknadens bästa produkter från en av Europas ledande leverantörer till ett brett sortiment med biobränslepannor, ackumulatortankar, expansionskärl, kulvert, skorstenar och övrig vvs-utrustning för kompletta värmesystem.

Som ett led i ett helhetsansvar erbjuder vi kundanpassade lösningar och nyckelfärdiga panncentraler.

Från norr till söder

Huvudkontoret är placerat i Luleå i Norrbotten, och vi har lokalkontor i Kalix, Gävle, Stockholm och Eskilstuna. Men vår arbetsplats sträcker sig från norr till söder då vi tillsammans med våra återförsäljare även finns etablerade i Hudiksvall, Stora Horsared och Vetlanda. Så från norr till söder finns vi nära dig både om du funderar på en ny anläggning eller om du redan är kund och behöver service/support. 

Biovärme Sverige + Bioptima
Kontakta oss på Biovärme Sverige

Din värme. Vår passion.

Kontakta oss om du vill ha en driftsäker och användarvänlig lösning på ditt värmebehov.