Biovärme Sverige firar 10 år!

Biovärme Sverige firar 10 år!

26 november 2020

Biovärme Sverige firar 10 år som representant för österrikiska ETA:s värmepannor!

Sedan starten har vi varit en modern aktör under ständig utveckling – det vill vi även ska synas i vår framtoning. För att ge uttryck åt detta och ta ett steg in i framtiden, har vi valt att ta fram en ny visuell identitet som ligger i linje med visionen att kontinuerligt förmedla kvalitativ och driftsäker värmeteknik.

Ny hemsida och logga

Förnyelsen innebär bl.a. att hemsida och logga målas om till enklare design med huvudfärgen gul, bestående av tre nyanser. Färgen representerar ETA, värme och vår passion förenat med stort engagemang. Hemsidan uppdateras löpande och  användarupplevelsen förbättras då vi gör det lättare att komma i kontakt med oss, oavsett om det gäller en årlig service eller offertförfrågan.

#ivarmastelaget

Samtidigt som en del är nytt, är vi fortfarande samma smidiga leverantör med marknadens bästa produkter. Vi vill fortsätta vara det självklara valet och finnas med dig hela vägen från hjälp med rådgivning, projektering, installation och support i fler jubileer. Många av de över 900 anläggningarna vi levererat är också till Er följare på våra sociala medier – och vi vill tacka för förtroendet! Tack för att ni är en del av det varmaste laget, tillsammans är vi ETA Sverige.

Din värme. Vår passion.