mats Johansson biovärme sverige

Mats Johansson ny försäljningschef

10 november 2020

Biovärme Sverige fortsätter sin satsning och förstärker organisationen med en nysignering av Mats Johansson som får axla rollen som ny försäljningschef. Mats kommer närmast från rollen som mångårig distriktschef över Norrland, Uppsala och Skåne.


Ökat upptagningsområde, kortare ledtider

”Vi arbetar varje dag på lösningar som gör oss bättre som organisation. Satsningen på att anställa en ny försäljningschef är ett led i vår långsiktiga tillväxtstrategi. Mats har jobbat hos oss i närmare 5 år och resultaten talar för sig själv. Vår förhoppning på Mats är att han fortsätter sitt goda arbete och tar ytterligare kliv i utvecklingen när han får chansen att axla en större roll inom företaget. Utöver försäljningen, kommer Mats även fungera som ett understöd till de övriga säljarna, samt en förlängd arm från oss i ledningsgruppen hela vägen ut i fält. Vårt mål är att öka upptagningsområdet och korta ner ledtiderna i samtliga projekt” säger VD Daniel Engman.

Rätt man på rätt plats

Mats har lång och gedigen erfarenhet från logistik och försäljning då han de senaste 15 åren även jobbat på både Liko AB och Facebook. Med hans kunskap och personlighet kommer Biovärme Sverige att stärkas upp med en mycket kompetent medarbetare väl lämpad på platsen.

Fler roliga nyheter att vänta

”Jag är glad att vi har kommit överens om en fortsatt handlingsplan och ser förväntansfullt på framtiden. Pandemin har såklart varit påfrestande för alla, men vi ser också ljuset i tunneln. Det gäller att anpassa sig till situationen och hålla modet uppe. Under det senaste året har vi lagt en plan för att bedriva verksamheten framåt och jag känner en stor tro på gruppen och företaget. Det är kul att hela kedjan funkar och vår serviceavdelning gör ett fruktansvärt bra jobb. Det förenklar arbetet för oss säljare när vi vet att vi är uppbackade av duktiga servicetekniker som installerar och utför service på ETA-pannorna. En del i arbetet har varit att se över våra digitala kanaler och hitta nya vägar till kunder för möten och visningar. Inom en snar framtid kommer fler roliga nyheter att presenteras på våra kanaler, så håll ögonen öppna” hälsar nya försäljningschef Mats Johansson.

Om Biovärme Sverige

Med hög kompetens skapar Biovärme Sverige AB driftsäkra och funktionella värmeanläggningar baserat på ditt värmebehov. Vi har exklusiv försäljningsrätt på ETA-pannor som är en av Europas ledande tillverkare. Sedan 2010 har vi levererat över 900 ETA-anläggningar till kunder i hela Sverige som idag kan njuta av en bekymmersfri uppvärmning.

Din värme. Vår passion.