Till vår växande verksamhet söker vi nu en säljare

Om Biovärme Sverige

Biovärme Sverige förmedlar och installerar helautomatiska biobränslepannor och tillhörande värmeteknik för medelstora och stora fastigheter. Vi har exklusiv försäljningsrätt i Sverige för produkter från den österrikiska panntillverkaren ETA. Vår kundgrupp består mestadels av lantbrukare, kommuner och ägare av industrifastigheter. Vårat huvudkontor är placerat i Luleå, Norrbotten men tillsammans med våra återförsäljare finns vi även etablerade i Sala, Borås, Hudiksvall, Vetlanda och Gotland.

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att arbeta med proaktiv försäljning av biobränslepannor och ansvara över den operativa verksamheten i ditt geografiska distrikt. Du förväntas skapa dina egna affärsmöjligheter och arbeta självständigt. Utställning på mässor och anordning av egna visningar är en del av arbetet för att skapa kundrelationer. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, allt från första kontakt till fortsatt uppföljning och bearbetning.

Vi söker dig med:

För att lyckas väl i denna roll söker vi dig med social kompetens, resultatfokus och med en förmåga att kunna arbeta självständigt. Du är ordningsam och ansvarsfull. Ett etablerat kontaktnät i din geografi, en teknisk bakgrund och erfarenhet av försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Om du blir en del av Biovärme Sverige får du möjlighet att växa i takt med företaget. Du får ett brett kontaktnät och ett fritt arbete där du planerar och styr över din egen tid. Med en lön som delvis är provisionsbaserad får du själv möjlighet att påverka din inkomst.

Varaktighet, arbetstid: Heltid
Anställningsform: Provanställning i 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning
B-körkort: Är ett krav
Lön: Fast lön och provision

Skicka ett CV och ett personligt brev till simon@biovarmesverige.se om du är intresserad av tjänsten och vill veta mer.

Vi är ett expansivt företag med ambitioner om att etablera oss på flera orter i landet.

Till sidans topp