Mässor sommaren 2015

Under sommaren finns det gott om tillfällen att besöka olika mässor och mötesplatser. Bland flera mässor, som vi har ställt ut på, har SkogsElmia och Skogsnolia varit våra största hållplatser.

SkogsElmia gick av stapeln torsdag den 4 juni och pågick fram till lördag den 6 juni. Med över 30 000 besökare och omkring 300 utställare är SkogsElmia nordens största skogsmässa. Mässan ägde rum i Bratteborg, cirka tre mil söder om Jönköping.

I monter 116 möttes besökarna av fyra glada medarbetare från Biovärme Sverige och en flispanna från ETA i full drift. Vi bjöd på kaffe medan vi visade hur den speciellt framtagna cellslussen från ETA skiljer sig gentemot traditionella cellslussar. Det är vanligtvis efter en sådan demonstration som kunden bestämmer sig för att välja en anläggning från ETA.

När SkogsElmia nådde sitt slut kopplade vi på demovagnen och begav oss norrut, till Hörnefors strax utanför Umeå. Några dagar därpå, mellan 11 och 13 juni, var det nämligen dags för Skogsnolia. Skogsnolia är precis som SkogsElmia, en mötesplats av och för skogsbranschen. Trots två punkteringar på vägen till Hörnefors var Skogsnolia en väl arrangerad mässa med många kvalitativa möten.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som har besökt oss under sommarens mässor.

Hoppas vi syns igen nästa år.

massa

Till sidans topp